status: veilig geland!

Afgelopen Maandag (tijdens het shoppen) kregen we onverwacht bericht dat onze orgineel geplande vlucht misschien toch door ging ondanks de vulkanische as die in het Europese luchtruim rond hangt.

we zijn op dinsdag middag geland in een heel leeg Schiphol en zijn nu allemaal thuis met alle tassen en spullen.

~ Het Stanislas Tech Team

zaterdag 17 april 2010

Annulering van de vlucht

Na enkele dagen van onzekerheid geeft de site van Atlanta Airport aan dat onze vlucht maandag is gecanceld. Dit betekent dus dat we maandag niet naar huis zullen vliegen. We hebben nog geen bericht van Delta/KLM gekregen hierover, maar we verlengen in ieder geval het hotel.

Het is nu afwachten wanneer we wel naar huis kunnen vliegen.
Nader bericht volgt nog.

8 opmerkingen:

  1. Vast in Amerika! Wie had dat ooit kunnen bedenken. Dan zal ik maar even met AH bellen dat je dinsdagavond niet kan werken Lennart! En je spreekbeurt woensdag over de actualiteiten (hahaha, de gaswolk was een leuk onderwerp geweest) kan vast ook niet doorgaan. Kunnen jullie toch nog aan dat bruine kleurtje werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jongens, weten jullie het wel zeker? Zowel op de site van Delta, als van KLM is geen annulering te vinden... KLM is er juist op gebrand zo snel mogelijk weer te gaan vliegen; houd dus nog een beetje hoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weten ze in Amerika meer dan wij in Europa over de aswolk ontwikkeling en de richting waarin deze geblazen wordt? Fijn in ieder geval dat jullie in het hotel kunnen blijven. Anders moeten jullie ook op een noodbed in een vliegtuighal. Of onder de buitenlucht. Gelukkig is het lekker warm bij jullie.
    Joke en Ed

    BeantwoordenVerwijderen
  4. KLM heeft zaterdagavond testvluchten uitgevoerd. Geen problemen. Lufthansa heeft hetzelfde gedaan. Ik zie ook nog geen enkele annulering. Jullie terugvlucht wordt uitgevoerd door de KLM. Het bijbehorende vluchtnummer van de KLM is KL622. Houdt de boekingstatus van je e-ticket in de gaten. Ook e-mails van het boekingskantoor geven info over je vlucht. In geval van een canceling mag je je ticket ook omboeken naar KLM, Air-France. Mocht ook dat niet snel lukken, dan is vliegen naar Rome en dan de ICE wellicht de beste optie. Maar ik hoop jullie toch gewoon dinsdag op Schiphol te zien. groeten en xxxx Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga ook nog altijd uit van dinsdag. Op de site van atlanta airport kom ik niet verder dan gegevens voor 18-4 (vandaag dus)... delta airlines (DL9375) en klm (KL0622) sites geven nog geen annulering aan! Toch nog maar even afwachten dus ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nice... een paar daagjes extra in Amerika is altijd goed meegenomen :)
    Veel plezier daar, ik ben Jaloers!!

    xx Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Pff..balen..hopelijk weten jullie snel meer! En valt er in de buurt nog wat leuks te doen, ik bedoel, je zit wel vast in Amerika! Alleen die onzekerheid lijkt me wel klote..nouja..maak er nog een mooie tijd van nu je er toch zit!

    Knuf!
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De vlucht gaat op de valreep toch door, en het team is er van op de hoogte. Ze zijn koffers aan het pakken om toch vannacht terug naar huis te keren!

    BeantwoordenVerwijderen