status: veilig geland!

Afgelopen Maandag (tijdens het shoppen) kregen we onverwacht bericht dat onze orgineel geplande vlucht misschien toch door ging ondanks de vulkanische as die in het Europese luchtruim rond hangt.

we zijn op dinsdag middag geland in een heel leeg Schiphol en zijn nu allemaal thuis met alle tassen en spullen.

~ Het Stanislas Tech Team

woensdag 14 april 2010

Dag 2: The Story

Vandaag is de tweede dag dat we nu in Amerika zijn, we probeerden lekker uit te slapen. Maar dat ging behoorlijk moeilijk met de jetlag. Nadat we nog lekker ff geluierd hebben in bed zijn we maar gaan ontbijten. Net zoals gisteravond bij de Subway. Helaas zijn ze daar behoorlijk traag, dus het duurde even voordat iedereen zijn eten had. Wat we lekker in het zonnetje opgesmikkeld hebben.

Na het ontbijt probeerden we een Wallmart te vinden, wat bij de meeste van ons onder tussen een legende is geworden. De aardige dikkert bij de receptie heeft het geprobeerd het aan ons uit te leggen, wat niet lukte want we kwamen niet bij een Wallmart uit. Wel kwamen we bij een of ander winkelcentrum uit, genaamd the Union Station. Daar waren heel heel veel winkels, allemaal heel mooi enzo en vol met gangster shit. Maar gek genoeg was er gewoon niemand, behalve wat sportieve mensen die letterlijk rondjes liepen in het winkelcentrum ( dus echt letterlijk, ze liepen bij een of ander plein de hele tijd hetzelfde rondje met vrolijke muziek :P). Dat winkel centrum was uiteindelijk niks en zijn we maar naar een uber grote supermarkt gegaan. Daar heeft iedereen lekker eten gekocht en zich verbaasd over de enorme hoeveelheden daar.
Terug gekomen hebben we gewerkt aan de robot, er moesten nog wat dingen gemaakt worden die gesneuveld waren tijdens de vlucht (beide schok sensoren die op de flightcase zaten waren beide helemaal rood uitgeslagen, wat niet goed is). Dat hebben we dus gedaan en Lennart heeft de autonome periode aangepast aan de nieuwe specificaties van de robot.

Als laatste vandaag gingen we nog ff Atlanta in om alvast de Dome waar we straks de wedstrijden gaan spelen op te zoeken. Wij (ik, Lennart, Joeri en Vincenzo) reden met mevrouw Mevis en meneer Van der Lecq vooraan en kregen de opdracht om uit te kijken naar de Dome. Maar na 30 kilometer hadden we nog steeds niks gezien en kregen we van de tweede auto met de rest van het team een sms waar we nou eigenlijk naar toe gingen. Zij hadden de Dome al 20 kilometer geleden gezien, maar hadden besloten niks te zeggen. Ze dachten dat we op zoek waren naar een winkelcentrum ofzo. Dus we hadden weer lekker omgereden ^^.

Nadat we blij waren geworden bij de Dome hebben we daar in de buurt nog een hapje pizza en een broodje gegeten en zijn we na een tocht van uiteindelijk een paar uur weer terug gekomen. Nu zijn we nog ff met de laatste dingen bezig en bereiden ons voor voor de keurdag morgen.
En de grap van de dag is weer van Joeri:
http://www.youtube.com/watch?v=6Y8FFgntTqA

de foto's van vandaag:
http://picasaweb.google.com/112096844111614088099/Dinsdag#




http://www.youtube.com/watch?v=A6l5nPPmaGM
(door Steven)

2 opmerkingen:

  1. Hoi jongens!!

    We hebben erg om het youtube filmpje gelachen.
    We zijn benieuwd naar hoe de keuring verloopt.
    Vincent, breng je een souvenir mee?? Vast wel.

    Doegg,
    Paulien<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. handig van die sensoren, mr jammer dat ze rood uitgeslagen waren :(
    mr gelukkig zijn jullie allemaal bazen en fixen dat wel ff ;)
    en dan nog iets, jullie zijn wel in The U.S.A. mr dan nog hoeven jullie niet op Amerikanen te gaan lijken (met al dat ete) ;)

    BeantwoordenVerwijderen